Den unge Bergen-duoen slapp sin første innspilling «Wadadadeng» på Soundcloud i fjor vår, en umiddelbar Soundcloud-hit som ble startskuddet for deres kometkarriere. Etter intense liveopptredener på by:Larm i mars ble de booket på festivaler som Roskilde og Slottsfjell. Deres undergrunnshit «Tenker Feil» ble sluppet sommeren 2015, og har passert en million streams på Spotify. Sist høst mottok de Bergen Kommunes Talentpris.
  
Slottsfjell skrev om duoen: «EP-en Japan kom ut i mars (2015), nok en utgivelse som befester rapscenen i Bergen som en innovativ drivkraft i norsk hiphop de seneste årene. $ushi x Kobes plutselige status som en av regionens mest spennende acts, drevet av energiske live-shows og festsemte trap-låter (produsert blant annet av Ong Klub Gud aka Drippin og Kvamkollektivet), peker mot at kronprinsplassen er deres akkurat nå.» Dagsavisen omtalte konserten under overskriften «Ungdommens råskap».

Den nye singelen «Aldri for mye» ble sluppet i juli, og er blant annet listet på NRK P3 og mP3. I august spiller de på Øyafestivelen, Pumpehuset (København), Hulen (Bergen) og Klubb Pstereo (Trondheim).

Sushi x Kobe er signert på Yoguttenes label YGMG.
 
Hør Sushi x Kobe på: SpotifyWimpTidalApple Music

Last ned pressebilder her (foto: Synne Bønes)

Kontakt: post @ ygmg.no
Booking: lasse @ act.no 
Management: mikal @ made.no