Den eksentriske villmannen Mr. Pimp-Lotion har lenge vært kjent som produsent og som Oral Bees sidekick. Når han nå først solo-debuterer etter over 20 år i bransjen så slår han på stortromma med slegge: Han slipper tre album på tre dager! Debutalbumet Lotion's Eleven 11.august (med 11 spor), det vanskelige oppfølgeralbumet Lotion's Twelve 12.august (med 12 spor) og det enda vanskeligere tredjealbumet Lotion's Thirteen 13.august (med 13 spor). Totalt 36 låter! 
De siste årene har Lotion gjort seg bemerket med gjestevers på mange Oral Bee-låter, inkludert «Tennis», «Trump», «Sommer Baby», «Faller For Deg» og «Uten Stopp», som alle ble listet på NRK P3. Han har legendestatus i gamet og debuterte med mixtapes på midten av 90-tallet, der han laget nye beats til acappella-spor fra mange av sine favoritt-rappere. Mixtapene ble solgt bak disken på Christer Falcks Benni's Musikk. I Norge har han produsert låter for artister som Oter og Dreamon, og i USA har han produsert låter med blant andre Devin The Dude, Baby Bash og Daz Dillinger.
 
Pimp-Lotion er beryktet for sine live-opptredener, han stiller på scenen i pels, kritisk korte shortser, bacon-sokker, Saucony-sko og egendesignet Lotion-caps. Og han blir sjelden sett uten en gigantisk Spenol-flaske i hånda. Han er sterk tilhenger av fasting (faster ofte opp til en uke i strekk) og når han først spiser så fråtser han i bacon og bearnaise. Dette går han nærmere inn på i låter som «Baconfet» og «Dobbel Bærrne». Lotion er en stor kritiker av jogging og mener at det eneste som gjelder er vilt intens trening i 4 minutter, noe han rapper om i låta «4 Min.».
 
Den nye trilogien har en imponerende gjesteliste. OnklP dukker opp på «Skate i Fylla», Kenneth Engebretsen er pengeinnkrever på «Fanget i Et Spill», Aslak (aka Alis fra Klovner i Kamp) og stjerneskuddet JNS er med på «Underdogs» og Snow Boyz sprenger energinivået på «Abu Dhabi». I tillegg får du bidrag fra Oral Bee, Chris Lie, Big Ice, Linda Vincent, TMSD, Playa J, 46 Simmy, PederPederMayne og P3 Morgens Markus Neby (som karakteren Papptallerken!). Lotions unge døtre rapper og synger på «Når Du Kommer Hjem» og låta «Lotionbanden» har vers fra hele 11 rappere!
 
Mange produsenter er involvert i dette prosjektet. Traxx FDR og Rob-E fra California har levert en håndfull med bangers hver, og fra Norge bidrar Kvamkollektivet, Kholebeatz, PederPederMayne, M-Beats og Labrotter. Da Playboy Foundation (Big Ice, Mr. Pimp-Lotion & Oral Bee) står selvsagt også bak mange av produksjonene på trilogien. 
 
Mr. Pimp-Lotion er sammen med Oral Bee også aktuell med den populære podcasten Lotion & Smedstad (Moderne Media). I podcasten snakker de om musikk, brus, bearnaise, hygiene, trening og oppdaterer gatene på deres karrierer. De har også ofte gjester på besøk. Chirag fra Karpe Diem, Jaa9 & OnklP, Christine Dancke, Christer Falck, Hawk fra Warlocks og Alis fra Klovner i Kamp er noen av gjestene som har vært innom. I sommer kjørte de podcasten live fra Slottsfjell-festivalen og i høst returnerer podcasten, med mange spennende gjester.
 
Hør Mr. Pimp-Lotion på SpotifyTidal Apple Music

Pressebilder her (foto: Anton Soggiu)