Vi gratulerer Myra som vinner av TONOs EDVARD-pris! Hun mottok prisen i kategori «tekst», for låten «Hjemløs i egen by».
  
Med sin uanstrengte rapping og lekende lyriske stil har Myra (Regina Tucker) etablert seg som et sterkt navn i den norske rap-floraen. Det hele startet da hun ville legge ut sin første låt «Hold An» på SoundCloud, og Leo Ajkics erklæring på sosiale medier om at «Bransjen sover, men våkner snart». Dette førte bl.a. til at Dagbladet, Bergens Tidende og Aftenposten skrev dyptgående artikler om henne. Siden da har hun spilt konserter over hele Norge, inkludert Øyafestivalen og Bergenfest. 
  
I 2019 kom singelen «Stylist», som ble Ukas Låt på NRK P3. «Hjemløs i egen by» ble fjerde låt av fire utgitte samme år, som har blitt listet på samme kanal. Det samme gjelder hennes nye singel «Hundre», som har blitt en liten sommerhit i 2020.
 
Myra vant nylig TONOs årlige pris – EDVARD-prisen, i kategori for beste tekst, for låten «Hjemløs i egen by». Hun er også å se på i NRK-programmet Stjernekamp, høsten 2020.
 
Booking: thomas@standingovation.no