Oral Bee er en legende i spillet, og utvilsomt landets mest produktive rapper. Han er like playa som før, holder det alltid ekte, på plate og på konserter. I 2017 gjestet han hitene «Høyt over Oslo» (med Morgan Sulele) og «Baris» (med Mr. Pimp-Lotion). I tillegg ga han ut albumet Den Hellige Treenigheten (sammen med Da Playboy Foundation), og bidro tungt på Mr. Pimp-Lotions trilogi. Han ga også ut sin romandebut Snøstorm, som ble kjøpt inn av Kulturrådet. På toppen av dette var han og Da Playboy Foundation (for anledningen Da Playduck Foundation) karakterer i et Donald-blad der hiphop var tema. Oral Bee skrev tekstene til Andeby-rapperne.  
  
I 2018 er han aktuell med et nytt prosjekt - duoen Splash Brothers, som består av han selv og det norske R&B-fantomet Chris Lie. Albumet er ventet i mai. Og skal man tro på ryktene kommer det et nytt solo-album fra Beezy til høsten.
Oral Bee er også aktuell med den populære podcasten Lotion & Smedstad. I podcasten snakker han og Mr. Pimp-Lotion om alt fra musikk til brus og hygiene, og oppdaterer gatene på deres karrierer. Gjester i studio har vært bl.a Chirag fra Karpe Diem, Jaa9 & OnklP og Christine Dancke i NRK P3. Under Slottsfjell-festivalen 2017 gjorde de podcasten live. Podcasten har i snitt 15.000 månedlige lyttere. 
Oral Bees første single «Penger» kom ut i år 2000 og førte til at han raskt ble landets mest forhatte rapper med sin pimped out West Coast-stil. Sammen med Big Ice og nevnte Mr. Pimp-Lotion startet han produksjonsteamet Da Playboy Foundation, som har produsert musikk på over 50 amerikanske rap-utgivelser. I 2004 fikk de gullplate i USA for Baby Bash-albumet Tha Smokin Nephew, som inneholdt «Image Of A Pimp», en låt produsert av Big Ice og Oral Bee, der Oral Bee er med og rapper på norsk. Gjennom årene har han bygd seg opp en hardcore fanbase via albumene Sånn Vi Putter Det Ned (2001), Still Putter Det Ned (2005), Putter Det Ned As Usual (2009), Putter Det Ned 4Ever (2015), Pimpguden Befalte Meg Til Det (2016) og Den Hellige Treenigheten (2017). 
Selvbiografien til Oral Bee, Livet til en norsk boss, kom ut på Kontur forlag i 2013 og ble kalt «Et spesielt stykke norsk kulturhistorie» av Dagens Næringsliv.

Les mer om historien til Oral Bee i denne flotte saken på NRK.no

Hør Oral Bee hos Apple – Tidal – Spotify

Videoen til «Tennis» kan du se her, og «Sannsynligvis meg» her.

Pressebilder her. Foto: Pål Laukli.