Han har vært «din favorittrappers favorittrapper» en stund, men i 2018 fikk et større publikum øynene opp for Larsiveli med låten «Baby», som lå på A-listen til NRK P3 fra april til august.
 
   
Larsiveli har en egen evne til å formidle sterke følelser, i kombinasjon med unike ferdigheter og musikalitet. Han er «...en av de mest fleksible rapperne i landet, med en evig omskiftelig rapflow» (Klassekampen), «stahet og sult, blandet med ydmykhet og koketteri» (Natt & Dag), med et «sjeldent stjernepotensiale» (Dagbladet).
Horten-rapperen er også en overbevisende live-artist, og han har gjort uforglemmelige konserter som Havna 0150 høsten 2018, John Dee som soloartist sist november, og Rockefeller med broren Makko Makeba i 2017.
Larsiveli har brukt det siste året i studio for å ferdigstille den kommende EP-en Tvilling,  og har samtidig sluppet flere smakebiter derfra. Høsten 2018 kom singelen «Dykker dypt», en svært personlig låt som handler om rus og å møte sine egne demoner. Senere kom låten «Mamma Mia», der Larsiveli virkelig får skinne som rapper.
«Kommer hjem» (8. februar) er siste smakebit fra EP-en som er satt til 27. februar. Under by:Larm 2019 spiller Larsiveli på Kulturkirken Jacob torsdag 28. februar, og på Ingensteds lørdag 2. mars.
 
Pressebilder her. Larsiveli på:

SoundcloudSpotifyApple MusicTidal