artists
 • YGMG
  Snow Boyz, også kjent som Baby Marley og Sk!p, er brødrene bak en av det siste årets mest populære låter, nemlig «42». Låten har blitt utgitt i en endeløs rekke med remixer, den mest kjente med Chirag (Karpe Diem) og Arif. Dagbladet omtalte låten som «høstens mest essensielle norske raplåt». Dagsavisen sa den var «…det største fenomenet i norsk hip hop det siste året», da de intervjuet Snow Boyz etter deres Roskilde-konsert. Natt & Dag skrev at den var «den beste norske anthem-aktige raplåta som er laget siden Tommy Tees «Takin Ova» i 1998». 
  READ MORE...
  Snow Boyz
 • Skamløst fengende norskspråklig afropop fra ZadeKing og Snow Boyz! I løpet av sommeren har vi blitt vant med nye feel-good dancehall- og afropop-låter fra den karismatiske artisten hver måned, inkludert remixen til «Hun gjør meg vill», som sammen med originalen har over en million streams på Spotify. I august ble «Number One» med danske Izzy listet på NRK P3, og den nye singelen «Ingen er bedre enn meg» er allerede listet på mP3.
  READ MORE...
  JPEG HIGH RES2017-10-16 OSLO RECORDS Zadeking39915 1 copy
 • Den eksentriske villmannen Mr. Pimp-Lotion har lenge vært kjent som produsent og som Oral Bees sidekick. Når han nå først solo-debuterer etter over 20 år i bransjen så slår han på stortromma med slegge: Han slipper tre album på tre dager! Debutalbumet Lotion's Eleven 11.august (med 11 spor), det vanskelige oppfølgeralbumet Lotion's Twelve 12.august (med 12 spor) og det enda vanskeligere tredjealbumet Lotion's Thirteen 13.august (med 13 spor). Totalt 36 låter!
  READ MORE...
  pimp-lotion